Garanții corporative

VIZIUNEA CYMBIOT

Clienții caută o soluție care creează platforme inteligente folosind IoT: Orașe inteligente, Business inteligent, Clădiri inteligente, IoT inteligent - mobilizarea sistemelor existente și maximizarea utilizării infrastructurii implementate într-o singură platformă integrată de gestionare și fuziune a datelor care poate oferi mai multe niveluri de servicii în întreaga organizație, asigurând astfel ROI imediat din ZIUA 1.

Corporate Deck

CymbIoT oferă un model de business unic pentru furnizarea serviciilor combinate de IoT - de la Orașe inteligente la Magazine inteligente - bazate pe modele SAAS și în locație. Viziunea companiei CymbIoT este de a furniza clienților la nivel global IoT operațional, permițând oricăror afaceri, orașe sau entități să se îndrepte instantaneu către o organizare mai eficientă, mai sigură și mai accesibilă.

Înființată în 2010, CymbIoT furnizează software de management IoT, care permite utilizatorilor finali să integreze singuri într-o singură platformă sistemele existente: video, audio, control acces, date, locație și altele.

Cu peste un milion de senzori gestionați pe o gamă largă de verticale operaționale de pe tot globul, CymbIoT are experiența, know-how-ul și capacitatea dovedită de a oferi soluții de lucru IoT, oferind răspunsuri viabile la problemele din lumea reală.

Corporate Brochure
ROI with CymbIoT
SAAS Based License
Market Edge
For Service Providers
Perpetual License