Centru de informații

 
SOLUȚII VERTICALE

De la orașe inteligente și sigure la managementul închisorilor și al transporturilor - produsele CymbIoT oferă o gamă largă de soluții orientate spre provocări care oferă răspunsuri reale la nevoile reale. CymbIoT oferă o experiență UI nouă și un avantaj operațional pentru utilizatori, conectând toate subsistemele și senzorii în timp ce desfășoară analize inteligente și gestionează acțiunile bazate pe utilizator.

Produsele CymbIoT sunt proiectate pentru a conecta mii de camere, senzori, sisteme și sub-sisteme într-un mod simplu, eficient din punct de vedere al costurilor. Abilitățile noastre automatizate de gestionare a senzorilor asigură soluția ROI, indiferent de factorii intermediari.

Produsele CymbIoT Comandă și Control au o experiență dovedită a succesului operațional, cu clienți din toate verticalele lumii IoT. De la sisteme de penitenciare, la porturi maritime inteligente, până la hoteluri, aeroporturi și orașe inteligente - produsele CymbIoT gestionează platforme integrate la scară largă pentru o mare varietate de nevoi și scopuri.

Smart City
Safe City
Smart Building
Smart Bank
Safe Nation
Intelligence
Smart Prison
Smart Casino
Smart Lights
Critical Assets
Smart Hotel
Asset Mngmnt
Smart Transport
Information Analysis
Precision Agriculture
Smart Dealership
Smart Borders
Smart Airport
Disaster Mngmnt
Smart Factory
Smart Museum
Smart Retail
Smart Campus
Smart Parking
Smart Stadium
Smart Waste
Healthcare
Smart Water
Smart Office
Access Mngmnt
Cellular Tower

© 2017 by CymbIoT

  • Facebook Clean
  • White LinkedIn Icon
  • Twitter Clean