Cum funcționează rebrandingul pentru noi


CymbIoT are un nou focus asupra produsului nostru principal!

Până în ultimele luni, am fost Ensura Command & Control. Această identitate ne-a servit bine de la înființarea noastră în anul 2010, până când am decis să redenumim compania noastră: nume nou, logo nou, site web nou.

Principalul motiv pentru rebranding a fost acela de a ne reorienta produsul si pozitia pe piata. Am dorit să facem declarații mai clare clienților noștri, actuali și potențiali: aceștia suntem noi, aceasta este ceea ce facem și astfel vă putem ajuta. Noua noastră pagină de internet se adresează piețelor țintă: integratori de sistem, producători de senzori și companii de telecomunicații cu răspunsuri la nevoile lor specifice.

Potrivit lui Gali Golan, Vicepreședinte de marketing și comunicare, una dintre principalele provocări a fost identificarea piețelor țintă; răspunzând la întrebarea: cine vrem să fim? Am reușit find deciși și concentrându-ne pe forța și valorile noastre fundamentale.

În CymbIoT, accentul se pune pe livrare: livrarea soluțiilor de lucru gata de utilizat, recuperarea investiției din prima zi și atunci când partenerii și clienții noștri introduc noi tehnologii, dispozitive noi și noi protocoale, urmărim integrarea lor cu sistemul nostru în zile, nu luni. Deci, rebrandingul nostru nu a fost diferit; în decurs de câteva zile de la luarea deciziei, am început să lucrăm la provocarea tehnică semnificativă de redresare a modului în care suntem văzuți în ochii lumii. Nu am mai putut aștepta să arătăm lumii noul CymbIoT și am terminat rebrandingul nostru în câteva săptămâni. Aceasta a fost cu siguranță o provocare, dar nu și cel mai provocator aspect al rebrandingului nostru.

A doua provocare, spune Golan, a fost oferirea cu succes a soluțiilor noastre țintă, care oferă returnări operaționale și investiționale imediate. Căutăm să demonstrăm asta clienților din prima zi. Nu este ușor să împlinim acest obiectiv; dar odată ce am reușit, am construit legături puternice cu clienții și partenerii noștri; am făcut din succesul lor, succesul nostru.

Suntem CymbIoT și facem IoT mai inteligent!

#brand #company #life

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 by CymbIoT

  • Facebook Clean
  • White LinkedIn Icon
  • Twitter Clean