CymbIoT a fost ales pentru a participa la MonacoTech, primul incubator de start-up-uri din Monaco


În întreaga lume, cei bogați și cu succes își îndreaptă privirea spre Monaco, un oraș-stat pe malul Mării Mediterane, ca o locație favorabilă pentru a crea o infrastructură de afaceri de succes.

Pe lângă faptul că este o destinație profitabilă, Monaco se bucură de o poziție strategică chiar în centrul zonei euro. Această piață financiară ambițioasă beneficiază de o cultură cosmopolită, de un teritoriu extrem de bine conectat și de o zonă principală de ocupare a forței de muncă axată pe piețele globale.

MonacoTech este un incubator de start-up-uri, o asociere între Guvernul Monaco și Monaco Telecom. Bord-ul acestei organizatii a ales un număr select de start-up-uri pentru prestigiosul lor program, unul dintre acestea fiind TerraIoT, o filială a CymbIoT Ltd, dedicată oferirii soluțiilor avansate de IoT către Monaco și piața europeană.

În Monaco, CymbIoT va implementa o gamă de soluții avansate bazate pe produsul CymbioT C & C : de la Smart Cities și Parking, la Smart Casinos și Security. Aceste instalări vor servi municipalitatea Monaco / Guvernul Monaco și locuitorii săi, oferind în același timp un exemplu de avantaje operaționale și financiare ale CymbIoT comandă și control.

Pentru a afla mai multe despre CymbIoT și despre soluțiile sale IoT din lumea reală, vizitați-ne la www.cymbiot.com

#monaco #eurozone #europe #incubator #startups

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 by CymbIoT

  • Facebook Clean
  • White LinkedIn Icon
  • Twitter Clean