Please reload

Recent Posts

Cum funcționează rebrandingul pentru noi

August 23, 2017

1/1
Please reload

Featured Posts

CymbIoT va fi prezent la cel mai mare eveniment HPE al anului

October 4, 2017

Luna viitoare CymbIoT merge la Madrid!

 

Între 28 și 30 noiembrie, Hewlett Packard Enterprise organizează "Discover 2017" la Madrid, un eveniment în care mii de profesioniști IT se reunesc pentru a afla noile evoluții în domeniu.

 

Sistemul nostru de comandă și control va fi prezentat la HPE Discover din Madrid. Soluția noastră este o soluție dovedită, pregătită de utilizat, oferind rentabilitatea investiției din prima zi și deja întreține milioane de dispozitive pe patru continente. În Discover 2017, ducem simplitatea și flexibilitatea soluției noastre la nivelul următor, prezentând o interfață de aplicație unică pentru gestionarea operațiunilor.

 

Soluția noastră este pe deplin compatibilă cu standardul HI UIoT (Universal IoT), permițându-vă să recepționați date pentru senzorii conectați prin UIoT cu orice dispozitiv mobil. Platforma CymbIoT se integrează perfect cu UIoT, oferind utilizatorilor instrumente puternice de date și instrumente de fuziune operaționale, livrate împreună fiind cel mai puternic instrument de comandă și control de pe piață.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 by CymbIoT

  • Facebook Clean
  • White LinkedIn Icon
  • Twitter Clean