CymbIoT vine în România!


România, unde marea Dunăre întâlnește Marea Neagră, este noua frontieră a lui CymbIoT. Suntem foarte bucuroși să vă anunțăm deschiderea noii noastre sucursale în România, CymbIoT Solutions România​.

CymbIoT este mândră să-l prezinte pe Președintele Consiliului de Administrație al Cymbiot Solutions România - Generalul de 4 stele Marcel Opriș. Născut în județul Sălaj, Generalul Opriș a servit mult timp în industria telecomunicațiilor din România și a fost director al Serviciului de Telecomunicații Speciale, STS, din 2005. STS gestionează comunicații speciale pentru serviciile de securitate din România, aparate naționale de apărare. Generalul Opriș aduce cu el expertiză în lucrul cu companiile de telecomunicații și familiaritate în depășirea provocărilor unice de a lucra în dezvoltarea Europei de Est.

Prin poziționarea sa strategică, CymbIoT România va conduce calea deschiderii de noi piețe în Europa. Directorul general al CymbIoT România este Ionuț Barbu, care are mulți ani de experiență în domeniul IoT în general și care lucrează împreuna cu CymbIoT de ceva vreme .

România, cu o infrastructură tehnică bună și o nouă orientare spre cercetare și dezvoltare, va fi o mare piatră de temelie pentru brandul nostru de inovare; cu programele nostre de Smart City in Constanța și București, ne vom concentra pe construirea de orașe inteligente și pe parteneriatul cu furnizorii de servicii, ajutând companiile și municipalitățile din România și din Europa de Est să beneficieze de servicii mai bune, mai sigure și mai inteligente​.

#eurozone #europe #IOT #romania #company #smartcity

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 by CymbIoT

  • Facebook Clean
  • White LinkedIn Icon
  • Twitter Clean