Colaborând cu Cella-v, CymbIoT oferă soluția de colectare inteligentă a deșeurilor


Colectarea de deșeuri colective reprezintă una dintre primele 5 cheltuieli municipale. Cu supravegherea curentă zero a procesului, colectarea și eliminarea deșeurilor este extrem de ineficientă - colectarea ineficientă a gunoiului, gestionarea rutelor și alocarea camioanelor, toate contribuind atât la costuri, cât și la poluare. Îmbunătățirea acestui proces asigură ROI imediat, nu numai reducerea costurilor, ci și îmbunătățirea imediată a calității vieții pentru toată lumea din oraș.

CymbIoT a încheiat un parteneriat cu inovatorul israelian Cella-V pentru a furniza o soluție inteligentă de gestionare a deșeurilor care urmărește, elimină și analizează procesul de colectare a gunoiului. Senzorii Cella-V instalați pe orice camion de gunoi sau container de colectare trimite date despre ridicare pe container, inclusiv capacitatea containerului, timpul de ridicare și locul de ridicare. Aceste date sunt încorporate cu informații provenind de la alți senzori din tot orașul prin intermediul motorului puternic CymbIoT care duc in final la îmbunătățiri logistice și optimizarea rutelor.

Soluția integrată CymbIoT & Cella-V este rapidă și ușor de implementat, necesitând o instalare simplă de 1 zi pe un camion, ceea ce face ca toate datele despre camioane și deșeuri să poată fi accesate instant 24/7 prin orice dispozitiv sprijinind integrarea ușoară în platformele noi și existente de Smart City pentru o gestionare urbană cuprinzătoare.

#iot #smartcity #wastecollection #partners

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 by CymbIoT

  • Facebook Clean
  • White LinkedIn Icon
  • Twitter Clean