Please reload

Recent Posts

Cum funcționează rebrandingul pentru noi

August 23, 2017

1/1
Please reload

Featured Posts

CymbIoT pariază pe soluțiile Green - smart IoT pentru agricultura de precizie

November 6, 2017

 

Soluțiile IoT ne permit să îmbunătățim viața, să reducem costurile și să promovăm un stil de viață mai sănătos, o planetă mai bună pentru toată lumea, în fiecare aspect al vieții - inclusiv în agricultură.

 

Soluția CymbIoT Precision Agriculture combină datele din diferite tipuri de senzori, cum ar fi senzorii de aciditate a solului sau contoarele de radiații UV, pentru a oferi o reprezentare exactă a situației terenurilor și câmpurilor și vă oferă perspectivele de care aveți nevoie pentru a avea cele mai bune reacții pentru a menține condiţiile pentru o creștere optimă. 

 

Obțineți o imagine reală a activelor dvs. și urmăriți tendințele cu ajutorul instrumentelor de analiză a datelor , identificați nevoile exacte ale terenurilor și câmpurilor dvs. cu motorul de fuziune a datelor. Soluția noastră de precizie în domeniul agriculturii ,susține rentabilitatea investiției din prima zi, prin reducerea deșeurilor, limitarea impactului asupra mediului și crearea unei afaceri mai inteligente și mai ecologice, care să poată accesa fonduri de la UE și Fundații pentru agricultură bio (verde).

 

Aflați mai multe despre Agricultura de precizie pe site-ul nostru

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 by CymbIoT

  • Facebook Clean
  • White LinkedIn Icon
  • Twitter Clean