CymbIoT Comandă și Control oferă date statistice integrate


CymbIoT Comandă și Control (CymbIoT C&C), soluția noastră IoT, este încercată și dovedită pe patru continente. De aproape cinci ani, facem eforturi substantiale să îmbunătățim și să o dezvoltam , crescând întotdeauna valorea pe care o primesc partenerii și clienții noștri . Ca parte a efortului nostru continuu de a oferi o valoare tot mai mare, suntem mândri să împărtășim știrile despre cea mai nouă funcție a sistemului nostru: Serviciul de analiză de date CymbIoT C & C.

CymbIoT C & C oferă nu numai capabilități sofisticate de rețea, ci și instrumente integrate de analiză care furnizează informații în timp real, permițând operatorilor să își bazeze deciziile pe date relevante și exacte.

CymbIoT C & C și-a dovedit disponibilitatea în condiții de funcționare, conectând milioane de dispozitive în numeroase locații de pe tot globul. Cu atât de multe dispozitive, exista riscul să pierdeți informații importante: noul serviciu de analiză de date CymbIoT (DAS) analizează datele primite de la dispozitivele conectate și identifică un comportament anormal care necesită atenție umană.

DAS-ul CymbIoT este construit pe platforma Spark cu propriile instrumente originale și analizează baza de date a senzorilor pentru a prezenta operatorului anomalii care se potrivesc algoritmilor noștri inteligenți și receptivi.

CymbIoT DAS este o soluție robustă care funcționează imediat cu date cu adevărat importante pentru a vă oferi informații în timp real în milioane de evenimente.

#bigdata #analytics #cymbiot

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 by CymbIoT

  • Facebook Clean
  • White LinkedIn Icon
  • Twitter Clean