Vincent Lim va conduce CymbIoT Singapore


După demo-ul nostru de succes în cadrul HPE CEC din Singapore, la începutul acestui an, ne-am deschis noul birou în Singapore pentru a intari angajamentul nostru în creșterea pieței IoT din Asia de Sud Est .

Suntem foarte bucuroși să vi-l prezentăm pe Vincent Lim, care va conduce CymbIoT Singapore. În acest an la HPE Discover Madrid ,vom prezenta oficial filiala CymbIoT Singapore și pe Vincent.

Vincent este un lider în afaceri, care și-a înființat propria companie de start-up, a condus operațiuni de afaceri din Asia-Pacific pentru companii din top Fortune 100, cum ar fi Hewlett Packard, Cisco, Microsoft, Oracle și IBM. În aceste organizații a deținut funcții de conducere în vânzări, dezvoltare de afaceri și servicii profesionale.

Odata cu venirea la conducerea CymbIoT Singapore a lui Vincent Lim , piata IoT din Asia primeste un nou jucator cu un excelent CV pe piata IoT, dupa ce a condus un proiect Smart City multi-anual în China. Vincen este o persoana foarte respectata în domeniu și este un specialist în evenimentele legate de Smart City din regiunea Asia-Pacific.

Impreuna cu Vincent , suntem siguri că CymbIoT Singapore va face lucruri minunate și va oferi soluții incredibile de IoT care să răspundă cu profesionalism nevoilor regionale și să facă față provocărilor.

#cymbiot #Singapore

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 by CymbIoT

  • Facebook Clean
  • White LinkedIn Icon
  • Twitter Clean