Please reload

Recent Posts

Cum funcționează rebrandingul pentru noi

August 23, 2017

1/1
Please reload

Featured Posts

Prezența CymbIoT la HPE Discover

November 30, 2017

Vorbind în aria sectorului public din cadrul evenimentului HPE Discover, CEO-ul nostru Oren Feldmann , a introdus CymbIoT și soluția noastră inovatoare IoT miilor de vizitatori la Conferința HPE Discover, unul dintre cele mai mari evenimente IoT din lume.

 

Prezentarea lui Oren a lansat ideea că soluția CymbIoT este modelată dupa modul de functionare al creierului uman. Dupa modelul oamenilor, inteligenta artificiala este capabila să creeze legături logice și să se adapteze flexibil la orice mediu, IPe acelasi principiu lucreaza si CymbioT.

 

Cymbiot C&C este construit pentru a învăța.

 

Acesta este conceput pentru a crea conexiuni logice între orice sistem și senzori dar și pentru a genera răspunsuri inteligente.

 

Produsul este ușor scalabil și include instrumente de analiză puternice chiar și atunci când conectați câteva dispozitive de duzină. Soluția noastră poate servi drept "creierul" mediului inteligent, conectând sute și mii de dispozitive, adaptându-vă la lumea din jur, transformând senzorii și dispozitivele într-un mediu coerent și receptiv.

 

Urmăriți discursul complet aici:

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 by CymbIoT

  • Facebook Clean
  • White LinkedIn Icon
  • Twitter Clean