Please reload

Recent Posts

Cum funcționează rebrandingul pentru noi

August 23, 2017

1/1
Please reload

Featured Posts

In 2018 , Cymbiot se consolideaza la nivel global !

January 16, 2018

 

Anul 2017, a reprezentat pentru  CymbIoT un pas urias in expansiunea companiei la nivel global, dublându-se ca mărime și stabilind diverse baze pentru operațiunile noastre globale. Acum suntem gata să atacam si alte piete !


La nivel global, colaborăm îndeaproape cu liderii de piață și de gândire; HPE, lider în piețele de tehnologie a informațiilor si rețele sau Arrow Electronics, unul dintre cei mai mari distribuitori de componente electronice și produse informatice din lume.


În Asia, CymbIoT Singapore va fi baza noastra de pornire in abordarea piețelelor emergente și o piatră de temelie a cooperării noastre cu HPE. Suntem implicati in mai multe proiecte de Smart City în India și intenționăm să extindem aceste proiecte si pe alte piete din regiune.


În Europa, TerraIoT, noua noastra divizie din Monaco, susținută de acceleratorul MonacoTech, va oferi primarilor din Europa o experiență imersantă în ceea ce privește construirea unui oraș cu adevărat inteligent pentru secolul XXI.


În Europa de Est, CymbIoT Solutions România devine puternică, realizând importante conexiuni de afaceri individualizandu-se ca o oferta solida pe piața de IoT și comunicații locala. Împreună, aceste companii ne vor permite să continuăm să dezvoltăm și să oferim soluții de ultimă generație pentru o gamă tot mai mare de nevoi.


Puterea ChymbIoT este software-ul nostru IoT, care este flexibil , ușor de utilizat și oferă ROI imediat. Cu tot mai mulți parteneri și utilizatori, vom putea face lumea mai bună, mai inteligentă și mai sigură.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 by CymbIoT

  • Facebook Clean
  • White LinkedIn Icon
  • Twitter Clean