Viziunea Cymbiot in perspectiva implementarii 5G

Domnul Generalul Marcel Opris a prezentat in cadrul Conferintei de Comunicatii Mobile de la Hotelul Radisson din 28.03.2018 , perspectiva Cymbiot prin prisma intrarii in piata a tehnologiei 5G . Cu siguranta acest moment ne va oferi o sansa in plus in a integra un numar mai mare de senzori . Deasemenea , Cymbiot considera, ca o piata importanta in acest contex, poate sa fie cea a furnizorilor de utilitati.

In acest sens , produsul Cymbiot este pregatit tehnologic sa gestioneze cantitati foarte mari de date in sensul in care sa poata oferi posibilitatea furnizorilor de utilitati nu numai sa vizualizez date, ci si sa implementeze proceduri automatizate . Viziunea Cymbiot este , ca in viitor , aceste date colectate, sa devina elemente mai putin importante decat procedurile automatizate pe care beneficiarul le configureaza in diverse scenarii generate de valorile datelor .

Este o viziune diferita si credem noi inovativa care poate crea plus valoare intr-o nisa de piata cu impact major asupra consumatorului simplu de utilitati .

Pentru a vizualiza in intregime prezentarea , puteti accesa link-ul : https://youtu.be/jq3f3POaxiw


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square